Kändisarnas fuktiga luft

Kändisarnas fuktiga luft

Vi har tidigare berättat om fördelarna med att ha en luftfuktare i hemmet, men varför bara lyssna på oss? En rad kändisar har rapporterats använda dessa fantastiska apparater, just på grund av deras hälsofördelar. Följ i dessa stjärnors fotspår och ta hand om dig.

Ta hand om din röst
Älskar du att sjunga? Ta hand om stämbanden genom att undvika torr och skadlig luft.

Mariah Carey – Hur många luftfuktare sa du?

En av de största ikonerna inom musik och kanske den största förespråkaren av luftfuktare. Enligt egen utsago sover hon med 20 luftfuktare runt sig. Riktigt så många behöver kanske inte gemene man, men vi förstår henne, fukten hjälper hennes stämband att återhämta sig från dagens sjungande och förbereder henne inför nästa konsert.

Kendall Jenner – Koll på luftfuktarens coolhet

Supermodellen köpte en luftfuktare, eller en humidifier, som det heter på engelska, helt enkelt för att hon tyckte att den såg cool ut. Det visade sig vara ett bra köp enligt Jenner, då den hjälper henne att varva ner efter långa arbetsdagar. Om du vill slappna av som en modell kan vi rekommendera en luftfuktare som, likt Jenners, även kan användas med eteriska oljor.

Céline Dion – Kanske världens dyraste luftfuktare

Den legendariska sångerskan använder sig såklart av en luftfuktare för att ta hand om sin röst. Hennes variant är dock av det mer exklusiva slaget – med en prislapp på över $2,000,000. Två miljoner dollar är kanske inte mycket för att underhålla en av världens mest älskade stämmor, men vi säger att en mer, ähum, normalt prissatt luftfuktare gör lika stora under för oss dödliga.

Ta hand om din hud
Följ stjärnornas expertråd och håll huden återfuktad.

Skönhetsexperterna – Luftfuktarnas väpnare

Inte bara kändisarna själva vurmar för dessa hjälpmedel, det gör även deras skönhetsexperter. Joanne Vargas och Renée Rouleau hjälper några av våra största namn med ansiktsbehandlingar och andra skönhetsbehandlingar, och bägge argumenterar för luftfuktarens fördelar. En av de mest återkommande punkterna är just problemet med torr hud, och de rekommenderar sina klienter att använda luftfuktare för att få den där daggfriska huden som så många strävar efter.

Även skådespelerskan Gwyneth Paltrows egna skönhetsexpert, hennes beauty aesthetician Sonya Dakar, tipsar om att använda en luftfuktare för att bibehålla hudens fräschör. Det är särskilt bra om du, liksom så många av oss, kämpar med torr och narig hud under vintertid. Det är såklart inte bara ditt ansikte som hjälps av fuktigare luft, de fruktade vinterhänderna mår bra av det.

Kändisar, de är precis som oss – de behöver fuktig luft.

Den coola luftfuktaren
Cool nog för stjärnorna? Självklart.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *